Baza znanja, ki vam pomaga poiskati odgovore

Ključne teme, ki so pomembne za vaš posel, smo popisali, zbrali in poiskali odgovore na vprašanja iz posameznih tematik.

Urednica

Urednica Finance Wiki je Lana Dakić.
Če potrebujete pomoč pri uporabi ali če imate problem, pa ne najdete rešitve, ji pišite na lana.dakic@finance.si.

Pišite nam

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Nosilec spletnega portala Finance.si in pripadajočih podportalov je

Časnik Finance, časopisno založništvo d. o. o.,
Bleiweisova cesta 30,
1000 Ljubljana, Slovenija
(v nadaljevanju: Časnik Finance).

Časnik Finance si pridružuje pravico, da različnim kategorijam uporabnikov na portalu Finance.si prikazuje različno količino vsebine in omogoča različne storitve.

Obiskovalec spletne strani

Ob vsakem obisku spletne strani Časnika Finance se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, čas obiska, ime predhodne strani). Te podatke Časnik Finance obdeluje z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani.

Več informacij o tem najdete na povezavi O piškotkih.

Prejemnik e-vsebin

Kot obiskovalec naše spletne strani se lahko naročite tudi na prejemanje vsebinskih biltenov, tematskih PDF knjižic, obvestil in informacij o naših storitvah in dejavnostih.

Podatki, ki jih shranjujemo so: na spletnem strežniku se avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu, verzijo brskalnika, čas obiska, ime predhodne strani) in elektronski naslov obiskovalca za prejemanje e-vsebin.

Časnik Finance se zavezuje, da bo vaše podatke skrbno hranil, jih uporabljal za namene, za katere so bili zbrani ter za lastne potrebe in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam. Več si lahko preberete v naši politiki zasebnosti.

Registrirano uporabniško ime

Za uporabo nekaterih storitev na portalu Finance.si morate opraviti brezplačno registracijo, pri kateri boste morali izbrati uporabniško ime in geslo ter vnesti svoj elektronski naslov. Z registracijo potrjujete, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti. Kot uporabnik storitev Časnika Finance morate poskrbeti, da so posredovani podatki točni in ažurni. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate, zahtevate njihov popravek ali izbris v svojem profilu.

Časnik Finance se zavezuje, da bo vaše podatke skrbno hranil, jih uporabljal za namene, za katere so bili zbrani ter za lastne potrebe in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam. Več si lahko preberete v naši politiki zasebnosti.

Registracija je brezplačna, z njo pa pridobite:

 • možnost neomejenega branja brezplačnih člankov, ki niso na voljo zgolj naročnikom,
 • možnost sodelovanja v Forumu,
 • možnost dostave novic po elektronski pošti,
 • možnost uporabe storitve Fokus in
 • brezplačnega prejemanja tematskih pisem urednikov.

Uporabniška imena so osebna. Vsako uporabniško ime lahko uporablja le ena (fizična) oseba. Posredovanje uporabniškega imena in gesla tretjim osebam ni dovoljeno. V primeru utemeljenega suma, da uporabniško ime uporablja več oseb, si pridružujemo pravico, da iz varnostnih razlogov zamenjamo geslo uporabnika ter omejimo oz. prekinemo uporabo na Finance.si. Novo geslo bo posredovano na elektronski naslov, ki ga je uporabnik vnesel ob registraciji oz. na elektronski naslov, ki je vezan na uporabniško ime.

Uporabnik je odgovoren za vse aktivnosti, opravljene z njegovim uporabniškim računom. Predlagamo, da na javnih računalnikih ne shranjujete uporabniškega imena in gesla, ter se po zaključeni uporabi odjavite.

O vsakršni nepooblaščeni uporabi ali o utemeljenem sumu nepooblaščene uporabe vašega uporabniškega imena, ste dolžni obvestiti Časnik Finance, na elektronski naslov admin@finance.si ali na 01 30 91 475.

Naročniško uporabniško ime

Naročniško uporabniško ime pridobite z nakupom enega izmed naročniških paketov Časnika Finance.

Ob sklenitvi naročniškega razmerja morate posredovati podatke, ki jih potrebujemo za izvedbo naročila, to so: ime in priimek, naziv, naslov prejemnika, naziv podjetja, naslov podjetja, delovno področje (neobvezen podatek), funkcija v podjetju (neobvezen podatek), elektronski naslov, telefonska številka, GSM številka. Spletna naročnina se veže na registrirano uporabniško ime. Naročnik je dolžan sporočiti vsako spremembo podatkov, ki so vezani na naročniško razmerje, na elektronski naslov narocnine@finance.si ali na brezplačno telefonsko številko 080 15 80.

Vsako naročniško uporabniško ime je osebno, lahko ga uporablja le ena (fizična) oseba. Posredovanje naročniškega uporabniškega imena in gesla tretjim osebam ni dovoljeno. V primeru utemeljenega suma, da uporabniško ime uporablja več oseb, bomo naročnika opozorili na zlorabo in zamenjali njegovo geslo. Novo geslo bo posredovano na elektronski naslov, ki ga je naročnik posredoval ob naročilu oz. na elektronski naslov, ki je vezan na uporabniško ime naročnika. V kolikor bomo opazili ponavljajoče zlorabe, si pridružujemo pravico do omejevanja oz. prekinitve uporabe na Finance.si.

Uporabnik je odgovoren za vse aktivnosti, opravljene z njegovim uporabniškim računom. Predlagamo, da na javnih računalnikih ne shranjujete uporabniškega imena in gesla, ter se po zaključeni uporabi odjavite.

O vsakršni nepooblaščeni uporabi ali o utemeljenem sumu nepooblaščene uporabe vašega uporabniškega imena, ste dolžni obvestiti Časnik Finance, na elektronski naslov admin@finance.si ali na 01 30 91 475.

Po preteku naročniškega razmerja se status naročniškega uporabniškega imena spremeni v registrirano uporabniško ime.

NAROČNINE

Naročnine veljajo do pisnega preklica (če ni bilo ob sklenitvi naročnine določeno drugače). Ponudba velja za pravne in fizične osebe. Pogoji za odpoved naročnine v rubriki »Vračilo v 14 dneh (Odstop od pogodbe)«.

Za pridobitev študentskega ali upokojenskega popusta pošljite potrdilo o statusu v 8 dneh od naročila na naslov Časnik Finance, d. o. o., naročniški oddelek, Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana, po faksu na 01 30 91 565 ali skeniranega na elektronski naslov narocnine@finance.si.

NAČINI PLAČILA

 • Račun po pošti
 • Visa/Mastercard/Paypal
 • Zlick

Kartično plačevanje

Plačilo z direktno bremenitvijo (Visa/Mastercard/PayPal) poteka prek ponudnika plačilne storitve Braintree. Z izbiro takega plačila se naročnik strinja s prenosom osebnih podatkov k podjetju Braintree za namen identifikacije, preverbe sposobnosti kritja in izvršitev plačila. Po poteku naročniškega obdobja bo vaše plačilno sredstvo znova bremenjeno za znesek izbranega naročniškega razmerja.

Neposredno obračunavanje prek operaterja in plačilo prek SMS - Telekom Slovenije, A1 in Telemach

Zlick je enostavno plačilno sredstvo, ki ne zahteva podatkov o kreditni kartici. Zlick Ltd vam omogoča, da naročnino plačate z obračunom svojega operaterja. Ob naročilu se zahteva vaša telefonska številka, mesečni obračun pa bo dodan vašemu telefonskemu računu. Ob plačilu prek storitve Zlick je znesek naročnine za naročnike Telekoma Slovenije prvi mesec 1 EUR, vsak nadaljnji mesec pa 29,99 EUR. Za naročnike Telemacha in A1 je cena za prva dva meseca 29,99 EUR, nato 29,99 EUR na mesec. Kupnina 1 EUR oziroma 29,99 EUR bo zaračunana mesečno prek računa za telekomunikacije.

Odjava za naročnike Telekoma Slovenije: narocnine@finance.si. Odjava ta naročnike A1 in Telemach: STOP na 6677.

NAROČNIŠKI PAKETI

Paket Finance PREMIUM vsebuje dostavo časopisa Finance in vseh njegovih prilog na izbrani naslov ter dostop do člankov poslovnega dnevnika Finance in vseh njegovih prilog prek spleta, ipada, iphona in androidnih naprav.

Paket Finance DIGITAL in MANAGER vsebuje dostavo petkovega izvoda revije Finance Manager in dostop do člankov poslovnega dnevnika Finance in vseh njegovih prilog prek spleta, ipada, iphona in androidnih naprav.

Paket Finance DIGITAL vsebuje dostop do člankov poslovnega dnevnika Finance in vseh njegovih prilog prek spleta, ipada, iphona in androidnih naprav. Naročniki lahko izkoristite tudi storitev Finance MiniBonitete, kjer lahko preverite bonitetne ocene svojih poslovnih partnerjev in si s 50-odstotnim popustom naročite bonitetno poročilo.

Finance ponudba

Naročnine veljajo do pisnega preklica. Ponudbe, objavljene na narocilnice.finance.si, že vključujejo popust, veljaven le do največjega skupnega števila dveh naročnin na posameznika oz. posamezno pravno osebo. Skupno število naročnin je definirano kot seštevek obstoječe naročnine in dodatne naročnine, ki je predmet naročila. V primeru večjega števila naročnin lahko stranke sklenejo ločen dogovor v okviru skupinske ponudbe. Vse cene so v EUR in vsebujejo davek. Časopis Finance stane v prosti prodaji od ponedeljka do četrtka 1,80 EUR, petkov izvod Finance Manager stane 3,50 EUR.

Redna mesečna naročnina na Finance PREMIUM je 44,54 EUR.
Redna 6-mesečna naročnina na Finance PREMIUM je 272,48 EUR.
Redna 12-mesečna naročnina na Finance PREMIUM je 546,76 EUR.

Redna mesečna naročnina na DIGITAL in MANAGER je 54,02 EUR.
Redna 6-mesečna naročnina na DIGITAL in MANAGER je 335,10 EUR.
Redna 12-mesečna naročnina na DIGITAL in MANAGER je 668,88 EUR.

Redna mesečna naročnina na Finance DIGITAL je 40,00 EUR.
Redna 6-mesečna naročnina na Finance DIGITAL je 244,00 EUR.
Redna 12-mesečna naročnina na Finance DIGITAL je 486,67 EUR.

Cene veljajo od 1.10.2019.

Časnik Finance omogoča začasno zamrznitev dostave tiskanih izvodov v času vaše odsotnosti. Naročnina za obdobje zamrznitve ne bo podaljšana oziroma za to obdobje ne bo izdan dobropis, saj je v dneh, ko tiskanega izvoda ne prejmete, možen dostop do vseh vsebin na spletni strani Finance.si in aplikaciji Finance.

V aplikaciji, ki je na voljo za računalnike, pametne telefone in tablice, je mogoče prebirati časopis v digitalni obliki (aplikacija za računalnike: finance.si/efinance, povezava do aplikacije za telefone in tablice finance.si/app).

Poslana odpoved se upošteva s koncem obračunanega obdobja. V izrednih primerih (smrt, stečaj) se poslana odpoved upošteva na dan začetka vašega zadnjega obračunanega obdobja.
Primer: datum začetka naročnine na vašem zadnjem računu je 11. v mesecu, to pomeni, da bo naročnina odpovedana na 11. v mesecu.

Rok za reklamacije je 8 dni od izdaje računa.

Za nedostavljene ali poškodovane izvode imate pravico do uveljavljanja stvarne napake, težavo lahko sporočite po brezplačni telefonski številki 080 15 80 ali elektronski pošti: narocnine@finance.si.

Manager 100 najbogatejših Slovencev

Na leto izide 1 številka revije Manager 100 najbogatejših Slovencev. Cena revije v prosti prodaji je 15,80 EUR in velja za fizične in pravne osebe ter vsebuje davek.

Moje finance redna ponudba

Na leto izide 12 številk revije Moje finance. Cena izvoda v prosti prodaji je 5,4 EUR in vsebuje davek. Ponudba velja za pravne in fizične osebe. Naročnina velja do pisnega preklica. Odpoved lahko posredujete na elektronski naslov: narocnine@finance.si.

Tiskana revija – naročnina vsebuje dostavo tiskanega izvoda,
Digitalna revija – naročnina vsebuje dostop do spletne strani Moje finance in celotnega arhiva,
TOP paket – naročnina vsebuje dostavo tiskanega izvoda in dostop do spletne strani Moje finance in celotnega arhiva.

Medicina danes

Na leto izide 16 številk revije Medicina danes. Ponudba velja za pravne in fizične osebe. Vse cene so v EUR in vsebujejo davek. Naročnina velja do pisnega preklica. Odpoved lahko posredujete na elektronski naslov: narocnine@finance.si.

Naročniki strokovnega časopisa Medicina danes so v skladu z 88. členom Zakona o zdravilih in 16. členom Pravilnika o oglaševanju zdravil lahko ZDRAVNIKI, ZOBOZDRAVNIKI, MAGISTRI FARMACIJE ALI INŽENIRJI FARMACIJE z opravljenim strokovnim izpitom.

Naročene izvode začnete prejemati šele po prejemu podpisane izjave. Izjavo, ki jo natisnete tukaj, nam lahko posredujete preko elektronskega naslova na narocnine@finance.si ali preko faksa: 01 3091 565.

Viva, medicina & ljudje

Prenovljena revija, ki združuje dve zdravstveni reviji: Viva in Medicina & ljudje.

Na leto izide 11 številk revija Viva, medicina & ljudje (junija in decembra izide dvojna številka, julija, avgusta in januarja revija ne izide). Cena revije v prosti prodaji je 3,90 EUR in vsebuje davek.

Ponudba velja za pravne in fizične osebe. Naročnina velja do pisnega preklica. Odpoved lahko posredujete po navadni pošti na naslov: Časnik Finance, časopisno založništvo d.o.o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov: narocnine@finance.si.

Za naročnike revije Viva, medicina & ljudje veljajo splošni pogoji podjetja poslovanja Časnika Finance, d.o.o..Podjetje Časnik Finance, časopisno založništvo, d.o.o. je s podjetjem Vanema, storitve d.o.o. sklenilo pogodbo o upravljanju revije Vive, spletnega medija Viva.si in ostalih povezanih aktivnosti, kar vključuje vsebinsko urejanje revije, trženje naročnin, trženje oglasnega prostora ter administracijo naročnikov revije Viva.

Z vidika uveljavljanja vaših pravic vas želimo opozoriti, da zahteva za izbris podatkov v bazah podjetja Vanema, storitve d.o.o. ne pomeni avtomatskega izbrisa iz vseh baz Časnika Finance ter obratno. Za vprašanja in podrobnosti v zvezi z varstvom osebnih podatkov in uveljavljanjem vaših pravic nas kontaktirajte na elektronski naslov zasebnost@finance.si.

Skupinske naročnine

Pravnim osebam, ki želijo spletni dostop za portal Finance.si za več uporabnikov (zaposlenih), ponujamo možnost nakupa skupinskih naročnin po posebnih pogojih za organizacije. Povpraševanje za skupinske naročnine pošljite na elektronski naslov ivan.almas@finance.si ali pokličite na 01 30 91 592.

Več na: finance.si/b2b

Ekskluzivni brezplačni dostop

Vpis z zvezdico označenih podatkov je nujen pogoj za aktivacijo brezplačnega dostopa do paketa Finance DIGITAL. Brezplačna naročnina po poteku testnega obdobja samodejno preneha in naročniku ne nalaga nobenih dodatnih obveznosti ali stroškov. Če ste že naročnik paketa Finance DIGITAL, lahko na vašo željo izbrani zdajšnji paket po poteku naročniškega obdobja brezplačno podaljšamo za en mesec ali pa brezplačni enomesečni dostop podarite prijateljem, sorodnikom ali znancem. Enomesečna testna naročnina pod nobenim pogojem ni izplačljiva v denarju in v primeru že plačanih naročnin se podaljša za en mesec.

Ponudba Prvi mesec 1 EUR

Ponudba velja od 1.12.2016. Znesek prvega obroka je 1 EUR, vsak nadaljnji znaša po sprejeti ponudbi. Paket vsebuje dostop do člankov poslovnega dnevnika Finance in vseh njegovih prilog prek spleta, iPada, iPhona in Androida.

Naročnina velja do pisnega preklica. Poslana odpoved se upošteva s koncem tekočega meseca plačane naročnine.

Po preteku navedenega obdobja se naročilo samodejno podaljša. Odpoved lahko posredujete pisno na elektronski naslov narocnine@finance.si.

Vračilo v 14 dneh (Odstop od pogodbe)

Naročnik ima pravico, da v 14 dneh od začetka naročnine (za kar se šteje prvi prejeti izvod oz. dan prejetja digitalnega dostopa) podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po začetku naročnine. Odstop od pogodbe oz. nameravano vračilo je potrebno sporočiti na e-poštni naslov narocnine@finance.si. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec. Obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe se šteje za pravočasno, če je poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe.

Edini strošek, ki bremeni naročnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izvodov (ki se v primeru pošiljanja obračunavajo po ceniku Pošte Slovenije). Za pravočasno vrnjene izvode se štejejo, če so poslani pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Izvode je potrebno vrniti na sedež podjetja in sicer: Časnik Finance d.o.o., Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana.

V roku 14 dni od prejetja zavrnjenih izvodov, Časnik Finance izvede vračilo celotnega prejetega plačila.
Izjema je Finance DIGITAL naročniški paket, kjer vračilo prejetega plačila ni možno. V tem primeru se naročniku vrne znesek prejetega plačila zmanjšan za število dni uporabe.
Pri Finance PREMIUM paketu, vračilo izvodov ni možno, naročniku se vrne znesek prejetega plačila zmanjšan za neprejete izvode.
Prejeta plačila se vrnejo z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil naročnik, razen, če ni dogovorjeno drugače. Naročnik zaradi vračil ne nosi stroškov. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče.

Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov je na voljo tukaj.

DOGODKI IN KONFERENCE

1. Poslovna akademija Finance

Splošne pogoje za prijave na dogodke in odpovedi prijave pred izvedbo dogodkov Poslovne akademije Časnika Finance d.o.o. si lahko v celoti preberete na naslovu akademija-finance.si/splosni-pogoji.

Splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na posamezen dogodek pred izvedbo dogodka, varovanje osebnih podatkov in izvedbo dogodka, ki jih organizira Poslovna akademija Finance, in so navedeni na akademija.finance.si, nanašajo pa se na vse dogodke – konference, seminarje, delavnice in druge dogodke izobraževalne in/ali informativne narave, razen če je v okviru prijave na posamezen dogodek določeno drugače.

2. Drugi dogodki

Časnik Finance, d.o.o., organizira dogodke tudi v okviru drugih svojih projektov.

Ti splošni pogoji urejajo postopek prijave in odjave na posamezen dogodek, ter veljajo za vse udeležence enako, razen če je v okviru prijave na posamezen dogodek določeno drugače.

Splošni pogoji, so sestavni del vsake prijavnice na vsak dogodek, ne glede na obliko prijave na dogodek (pisno, preko spletne strani, po faksu ali na drug način, ki izkazuje osebo in dogodek, na katero se je ta oseba prijavila). Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezen dogodek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te Splošne pogoje.

Prijava

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice v tiskani obliki, spletne prijavnice na spletni strani za posamezen dogodek ali prek elektronske pošte na naslov, ki je naveden na spletni strani dogodka.

Ob vsaki prijavi v katerikoli od navedenih načinov prijave, je potrebno vnesti naslednje podatke (če ni za posamezen dogodek navedeno drugače):

 • ime in priimek udeleženca, naziv
 • naslov udeleženca oz. če je plačnik/prijavitelj podjetje
 • naziv podjetja, naslov, ID za DDV, matična številka
 • telefon, GSM številka
 • elektronski naslov
 • žig in podpis prijavitelja na Dogodek
 • funkcija v podjetju, delovno področje
 • plačilo kotizacije

Na prijavnici in/ali na spletni strani posameznega dogodka v polju kotizacija/prijava je navedena višina kotizacije in morebitni popusti, ki jih prizna Organizator. Organizator bo po opravljenem dogodku izstavil račun na naslov, naveden na prijavnici. Popust se obračuna le v primeru, da Organizator prejme izpolnjeno prijavnico v datumu, navedenem za priznanje popusta.

Prijava na brezplačni dogodek Organizatorja je potrjena, ko od Organizatorja prejmete elektronsko sporočilo, v katerem vas obvešča, da ste se uspešno prijavili na posamezen dogodek.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna le v pisni obliki, posredovani po priporočeni pošti na naslov Časnik Finance, d.o.o., Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov, ki je naveden na spletni strani dogodka.

Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu, ne sprejemamo.

Zadnji rok za pisno odpoved brez obveznosti plačila kotizacije je 72 ur pred uro v programu dogodka objavljenega začetka posameznega dogodka.

Zadnji rok za pisno odpoved za udeležbo na brezplačnem dogodku je 48 ur pred uro v programu dogodka objavljenega začetka posameznega dogodka.

Pri poznejši odjavi bo Organizator kotizacijo zaračunal v celoti. V rok odpovedi se sobote, nedelje, prazniki (dela prosti dnevi) ne vštevajo.

Varovanje osebnih podatkov

Organizator zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal samo za namene, za katere so bili podatki zbrani, ter jih brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam. Več o vaših pravicah v politiki zasebnosti.

Pravica Organizatorja

Organizator si pridržuje pravico do spremembe vsebine dogodka, spremembe datuma in lokacije dogodka, o čemer bo predhodno obvestil udeležence.

V primeru posebnih okoliščin, na katere Organizator ne more vplivati (višja sila), se dogodek lahko odpove. O tem Organizator prek primernih medijev obvesti udeležence. V takšnem primeru Organizator ne odgovarja za morebitno nastalo škodo na strani udeležencev.

Novinarjem, ki se izkažejo z ustrezno akreditacijo (novinarsko izkaznico) Organizator omogoča udeležbo na dogodku po lastni presoji. Organizator ima kadarkoli in brez vnaprejšnje objave ali pojasnila pravico odreči novinarjem pravico brezplačne udeležbe na dogodku, ne glede na akreditacijo iz prejšnjega stavka.

Vsebina predavanj na posameznih dogodkih izraža izključno stališča avtorjev/predavateljev, in ne nujno tudi organizacij, v katerih so zaposleni, ali Organizatorja.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb pogojev prijave na dogodek.

Neposredno trženje

Časnik Finance lahko prejete osebne podatke svojih kupcev/udeležencev uporablja za neposredno trženje svojih podobnih izdelkov ali storitev. Navedene osebne podatke Časnik Finance hrani in obdeluje do pisnega preklica kupca/udeleženca. Kupec/udeleženec lahko kadarkoli pisno zahteva, da Časnik Finance trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Časnik Finance je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5 dneh pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Stroške vseh dejanj v zvezi s tem nosi Časnik Finance.

Naša politika zasebnosti

V podjetju Časnik Finance d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost. Časnik Finance d.o.o. vam zagotavlja visoko raven varovanja podatkov in se zavezuje, da bo vaše podatke skrbno hranil in uporabljal samo za namene za katere so bili podatki zbrani. Več si lahko preberete v naši politiki zasebnosti.

Časnik Finance, časopisno založništvo d.o.o., Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana, je vpisan v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, reg. Vložek. 1/31402/00, osnovni kapital znaša 795.860,00 EUR; ID številka za DDV: SI19093535. Direktor Peter Frankl.

Ljubljana, 30.9.2020